big_img_sef

ŞEF

İtalyan Lisesini bitirdikten sonra İtalya'da mimarlık eğitimi almaya başlayan, ancak aklının ve duygularının sesini dinleyerek Gastronomiye yönelen Emre ŞEN Mutfak Sanatları Akademisinde Profesyonel Aşçılık ve Pastacılık Eğitimi aldıktan sonra İstanbul MİKLA'da Şef Mehmet GÜRS ile, İtalya TREİSO'da MICHELIN Yıldızlı Şef Maurilio GAROLA ile çalıştı. Şimdi sizlerle kendi mutfağında kendi menülerini hazırlıyor.

Şefin Baharat Bahçesi ise ayrı bir öneme sahip. Kekik, limon kekiği, melisa, limon otu, biberiye, adaçayı, tarhun, fesleğen, reyhan, Frenk soğanı gibi çeşitlerle her mevsim ayrı bir tat, ayrı bir dokunuş olarak tabaklarımızı süslüyor.

Sevgi ve özenle hazırladığımız mükemmel lezzetlere Türk ve Dünya Şaraplarından seçilerek oluşturulan özel bir kav eşlik ediyor. Şarap eğitimi almış servis şeflerimiz, yemek seçimlerinize en uygun seçeneği sizler için eşleştiriyor.